Prodaja, stanovanje: LJUBLJANA – ŠENTVID, 234 m2 Prodaja

Šentvid, Slovenija
220.000,00€

Opis

LJ. ŠIŠKA, ŠENTVID, 234 m2, 5 in večsobno, zgrajeno l. 1982, 2/2 nad., Prodamo celotno nadstropje v stanovanjski hiši. Možnost preureditve v dva stanovanja ali eno zelo veliko stanovanje. Lastniško parkirno mesto pred hiši. Balkon v velikost 10 m2, prodamo. Cena: 250.000,00 EUR

 

Celotno nadstropje meri 234 m2 in ima balkon v velikost 10 m2. Trenutno je popolnoma opremljeno 3-sobno stanovanje. V drugem delu nadstropja pa se lahko naredi novo stanovanje, ki ima lahko 4 sobe in so tudi že delno opremjene (kuhinja, tri spalnice). V celotnem nadstropju sta dve kopalnici, in sicer vsaka v enem delu nadstropja.

Ogrevanje je na plinsko peč in je ločeno od drugih stanovanj v hiši. Etažna lastnina urejena. Stanovanju pripada eno parkirno mesto pred hišo. Prodaja se kompletno opremljeno.

Stanovanje se nahaja na dobri lokaciji, saj je v neposredni bližini vsa infrastruktura (vrtec, šola, trgovina, pošta, LPP, banka…). Lokacija omogoča hiter dostop do obvoznice in gorenjske avtoceste.

POGOJ: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4% + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.