Prodaja, stanovanje: LJUBLJANA-MOSTE, 125 m2 Prodaja

Moste, Ljubljana, Slovenija
280.000,00€

Opis

LJ. MOSTE, ZELENA JAMA 125 m2, 3-sobno, adaptirano l. 2014, 2/2 nad., Prodamo 3 sobno stanovanje, kompletno obnovljeno, s tremi parkirnimi mesti. . Stanovanje je zelo prostorno, svetlo in lepo opremljeno, prodamo. Cena: 280.000,00 EUR

Stanovanje se nahaja v večstanovanjski hiši in ima stanovanjske površine 125 m2 ter zastekljen balkon. Stanovanje ima tudi klet in tri parkirna mesta.

Razporejeno v dveh etažah. Ima velik dnevni prostor povezan s kuhinjo in jedilnim kotom, spalnico, otroško sobo, dve kopalnici in utility.

Stanovanje je bil v celoti renoviran leta 2014 (vse inštalacije, okna, parket, …). Istega leta je bila obnovljena tudi fasada, streha ter zunanja okolica.

Oprema v celoti ostane v stanovanju.

Ogrevanje je na toplotno črpalko. Stanovanje ima klimo v obeh etažah.

Stanovanje se nahaja na odlični in zelo priljubljeni lokaciji, saj leži v mirnem predelu.. V neposredni bližini je tudi vsa infrastruktura (vrtec, šola, trgovina, pošta, LPP,…).

POGOJ: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4% + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.