Prodaja, poslovna hiša: LJUBLJANA – ŠIŠKA, 336 m2 Prodaja

Celovška cesta, Ljubljana, Slovenija
699.000,00€

Opis

LJ. ŠIŠKA, 336 m2, gostinski lokal, zgrajen l. 1860, adaptiran l. 1996, 200 m2 zemljišča, K+P+M, Prodamo dobro poznano poslovno hišo, ki se nahaja ob Celovški cesti, le 2 km oddaljeno od mestnega središče. Ponuja veliko različnih poslovnih možnosti, lahko pa se nadaljuje sedanji posel, ki je oddajanje poslovnega prostora za organizacijo različnih praznovanj in srečanj, snemanj, pogostitev, seminarjev… Prodaja se v celoti opremljena z vsem inventarjem in že poznanimi dolgoletnimi poslovnimi strankami, prodamo. Cena: 695.000,00 EUR

 

Dodaten opis

Hiša je bila leta 1996 kompletno obnovljena in ima v celoti 336 m2. Ima tri nadstropja in vsako je veliko približno 100 m2. V pritličju je tudi kuhinja, ki je popolnoma opremljena. Vrt je velik 200 m2 in od tega je tudi 35 m2 zaprtega skladišča. Trenutno sta dva parkirna mesta, prostor pa dopušča izvedbo še dveh dodatnih parkirnih mest.

Zaradi velikosti in razgibanosti prostorov, hiša ponuja veliko različnih poslovnih dejavnosti in priložnosti. Lahko se uporablja kot »event house« za organizacijo različnih seminarjev, predstavitev, poslovnih srečanj, praznovanj… Notri je popolnoma opremljena kuhinja, ki omogoča tudi izvedbo cateringov in organizacijo raznih srečanj s postreženo hrano.

Hiša je edinstveno opremljena s prav posebnimi kosi pohištva in ima zgodbo, ki se povezuje skozi vsa tri nadstropja. V 20 letih poslovanja poznana širom Slovenije in tudi Evrope.

POGOJ: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4% + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.