Prodaja, hiša: BREZOVICA PRI BOROVNICI, 160 m2 Prodaja

1353 Brezovica pri Borovnici, Slovenija
160.000,00€

Opis

BREZOVICA PRI BOROVNICI, 160 m2, samostojna, zgrajena l. 1972, 970 m2 zemljišča, P+1, Prodamo samostojno hišo na mirni lokaciji. Hiša leži na parceli veliki 970 m2, z garažo in veliko teraso. Prostorna, sončna z veliko zelenico. Zgornje nadstropje hiše je bilo obnovljeno leta 2016.

 

V Brezovici pri Borovnici prodamo samostojno hišo z veliko zelenico, obdana s soncem. Hiša ima tlorisne površine 160 m2 in je zelo zanimivo zasnovana, možnost tudi preurediti v dvostanovanjsko hišo, saj ima hiša že sedaj dva vhoda.

Poleg hiše stoji tudi objekt, ki je mišljen kot delavnica oz prostor za shranitev stvari.

V pritličju so tri sobe in kopalnica, ki je bila obnovljena leta 2016.

V prvem nadstropju je hodnik, kuhinja z jedilno mizo, spalnica, otroška soba, dnevni prostor z izhodom na veliko teraso (25 m2) in kopalnica. Celotno prvo nadstropje je bilo obnovljeno leta 2016.

Hiša ponuja veliko možnosti preureditve prostorov oz prilagoditev potrebam posameznika. Gretje je na kurilno olje. Streha je bila zamenjena leta 1997. Peč je bila zamenjena 2016 in tudi celotne cevi v zgornjem nadstropju in spodnji kopalnici.

Vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, avtobus, železniška postaja) se nahaja v Borovnici, ki je oddaljena 3 km. Šolski avtobus je urejen.

Nepremičnina je bremen prosta in ZK urejena.

POGOJ: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4% + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.