Prodaja, dvojček: MEDVODE SVETJE Novogradnja Prodaja

Občina Medvode, Slovenija
257.900,00€

Opis

MEDVODE, 124 m2, dvojček, zgrajen l. 2018, 290 m2 zemljišča, Na mirnem in sončnem predelu prodamo dve enoti stanovanjskega dvojčka. Enoti pripradajo terasa, atrij in tri lastniška parkirna mesta, prodamo. Cena: 257.900,00 EUR

 

Na zelo priljubljeni lokaciji, Svetje pri Medvodah, prodamo dve enoti dvojčka, ki je moderno zasnovan z zelo funkcionalnim tlorisom.

V pritličju se nahaja dnevni prostor, kuhinja, jedilnica in kopalnica. Možnost je tudi preureditve v še eno spalnico. Iz kuhinje in dnevnega prostora je izhod na teraso, ki se nadaljuje v atrij (južna stran).

V nadstropju se nahaja spalnica, dve otroški sobi in kopalnica.

Vsi prostori so zelo svetli in prostorni. Ogrevanje je predvideno na toplotno črpalko s talnim gretjem. Hiša ima vgrajena troslojna okna in alu vhodna vrata. Hiša je zasnovan kot samostojna, saj se enoti stikata le s prizidkom (shramba).

Dvojček je kvalitetno zgrajen in bo narejen do 3. podaljšane gradbene faze s predelnimi stenami,  z urejeno okolico, vsi priklučki v hiši. Na željo kupca se lahko posamezna enota naredi tudi na ključ (z doplačilom).

V neposredni bližini se nahaja OŠ Medvode, vrtec, zdravstveni dom, postajališče LPP (linija 15 in 25), trgovina.

Investitor je gradbeno podjetje in s tem kupec pridobi garancije, ki so določene po zakonu.

KUPEC NE PLAČA 2% PROVIZIJE.

Nepremičnina je vpisana v ZK in prosta bremen.

Objavljena cena vključuje DDV (9,5%).