Oddaja, stanovanje: LJUBLJANA – CENTER, 54 m2 Oddaja

Center, 1000 Ljubljana, Slovenija
580,00€/mesec

Opis

LJ. CENTER, 54 m2, 1-sobno, zgrajeno l. 1965, 4/13 nad., Oddamo 1-sobno stanovanje z balkonom. Stanovanje se nahaja na mirnem predelu in je lepo ohranjeno. Stanovanje se oddaja kompletno opremljeno, oddamo. Cena: 580,00 EUR/mes

Stanovanje se nahaja v mirnem predelu centra. Je zelo prostoren in obsega kuhinjo z jedilnim kotom, dnevno-spalni prostor z izhodom na balkon, predsobo, kopalnico in ločeno wc.  Parkirno mesto je možno pred blokom za zapornico.

Stanovanje je zelo svetlo in lepo ohranjeno.

V neposredni bližini stanovanja se nahaja vsa infrastruktura (šola, vrtec, pošta, trgovina, LPP postaja,…). Bližina kliničnega centra.

Hišne živali niso dovoljene. Stanovanje je primerno za eno osebo ali par.

Stanovanje se oddaja kompletno opremljeno (pohištvo, kavč, omare, postelja, pralni stroj…) in je TAKOJ vseljivo.

Pogoj najema: Plačilo varščine v višini dveh mesečnih najemnin. Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave najemne pogodbe, izdelava primopredajnega zapisnika (ob prevzemu nepremičnine), izvedba primopredaje ob prevzemu, urejanje z dobavitelji pri prepisu naročnin, hranjenje slikovnega materiala v arhivu posrednika, skladno s cenikom nepremičninske družbe, tako najemnik pri oglaševani najemnini plača 550 EUR.