Oddaja, stanovanje: LJUBLJANA – BEŽIGRAD, 63m2 Oddaja

Bežigrad, 1000 Ljubljana, Slovenija
850,00€/mesec

Opis

BEŽIGRAJSKI DVOR, 63 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1996, 2/4 nad., Oddamo 2-sobno stanovanje v novejši stavbi s parkirnim mestom v garaži. Stanovanje se nahaja na mirnem predelu v bližini centra. Oddaja se kompletno opremljeno, oddamo. Cena: 850,00 EUR/mes
Stanovanje v velikosti 63m2, obsega kuhinjo z jedilnim kotom, dnevno sobo z izhodom na zastekljeni balkon, spalnico, predsobo in kopalnico.

Stanovanje je zelo prostorno in svetlo, ter zelo lepo opremljeno. Okolica je zelo mirna, v bližini centra. Stanovanju pripada parkirno mesto v garaži pod stavbo.

V neposredni bližini stanovanja se nahaja vsa infrastruktura (šola, vrtec, pošta, trgovina, LPP postaja, zdravstveni dom…). Do centra mesta je 10 minut s kolesom.

Stanovanje se oddaja kompletno opremljeno (pohištvo, kavč, omare, postelja, pralni stroj in pomivalni stroj…) in je vseljivo TAKOJ.

Hišne živali niso zaželjene. Primerno za par, družino ali mirne študente.

Pogoj najema: Plačilo varščine v višini dveh-treh mesečnih najemnin. Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave najemne pogodbe, izdelava primopredajnega zapisnika (ob prevzemu nepremičnine), izvedba primopredaje ob prevzemu, urejanje z dobavitelji pri prepisu naročnin, hranjenje slikovnega materiala v arhivu posrednika, skladno s cenikom nepremičninske družbe, tako najemnik pri oglaševani najemnini plača 850 EUR.