Oddaja, stanovanje: LJUBLJANA BEŽIGRAD Oddaja

Bežigrad, 1000 Ljubljana, Slovenija
850,00€/mesec

Opis

LJ. BEŽIGRAD, 84 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1939, adaptirano l. 2014, 1/4 nad., Oddamo 3-sobno stanovanje z balkonom. Stanovanje se nahaja na mirnem predelu v bližini centra. Stanovanje se oddaja kompletno opremljeno, oddamo. Cena: 850,00 EUR/mes

 

Stanovanje, v velikost 84 m2, obsega kuhinjo z jedilnim kotom, dnevni prostor, spalnico, otroško sobo, predsobo in kopalnico. Iz spalnice je izhod na balkon, ki ima pogled na vrt in zelenico, ki pripada hiši in je v skupni souporabi

Stanovanje je zelo svetlo in prostorno. Obnovljeno in lepo opremljeno. Stanovanje ima klimo. Pripada mu klet v velikosti 6 m2. Blok ima obnovljeno streho in fasado.

V neposredni bližini stanovanja se nahaja vsa infrastruktura (šola, vrtec, pošta, trgovina, LPP postaja,…). Do centra mesta je 10 minut s kolesom.

Parkiranje je možno z mestno dovolilnico in je dovolj parkirnih mest.

Stanovanje se oddaja kompletno opremljeno (pohištvo, omare, postelje, pralni in pomivalni stroj…) in je vseljivo s 1.10.2020.

Pogoj najema: Plačilo varščine v višini dveh mesečnih najemnin. Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave najemne pogodbe, izdelava primopredajnega zapisnika (ob prevzemu nepremičnine), izvedba primopredaje ob prevzemu, urejanje z dobavitelji pri prepisu naročnin, hranjenje slikovnega materiala v arhivu posrednika, skladno s cenikom nepremičninske družbe, tako najemnik pri oglaševani najemnini plača 850 EUR.